Værksted
- Vi ved, hvad det vil sige, at elske biler...

… for det gør vi selv! Og på vores værksted har vores mekaniker gennemgået særlige uddannelsesforløb og specialkurser, så han kan udføre service og komplekse reparationer på alle biler – uanset mærke. Samtidig vil du opleve, at det er lysten, der driver værket. Hos Norr Biler har vi glæden ved at have de bedste biler mellem hænderne og levere service i topklasse.

 

- Ny eller ældre bil – vi klarer servicen efter alle forskrifter

Normalt kan det være svært at spare penge på en værkstedsregning, når man har en bil af en ældre model. Sådan er det ikke hos Norr Biler. Med vores unikke koncept tilbyder vi store besparelser på alle typer service til både ældre og nye biler. 

 

- Service til biler fra 0-8 år ifølge servicebogen

Er din bil mellem 0-8 år gammel? Så garanterer vi, at du bevarer din fabriksgaranti, når du får udført service i henhold til servicebogen hos Norr Biler. Vi udfører alt arbejde efter forskrifterne med originale og godkendte reservedele, så din fabriksgaranti bevares, og det gælder alle bilmærker.

 

- Vi garanterer en lav pris på serviceeftersyn af bilen

Ligegyldigt hvad du skal have lavet på din bil, får du det bedste tilbud hos Norr Biler. Det vil vi gerne garantere. Hvis du kommer med et skriftligt tilbud fra et andet værksted i danmark, matcher vi nemlig prisen uden at blinke.